BARRES GRANS


La Baguette de sempre, ara més gran! Molla lleugera i crosta cruixent. Producte versàtil per a tot tipus de menjars.

Pa suau i saborós, de molla tendra i escorça fina, daurada i cruixent. Et sorprendrà per la seva textura, qualitat i sabor molt agradable que combina amb qualsevol menjar.


Elaborat per forners diariament

Barra de molla homogènia i esponjosa, escorça fina i sabor per a tots els paladars. Amb 16 hores de repòs i fermentació.

La clàssica barra amb la mida ideal per acompanyar els àpats i sopars de tota la família. Sorprenent pel seu sabor, qualitat i durabilitat. Tendra i fresca durant més temps donat el seu procés de fabricació laminar.


Pa suau i saborós, de molla tendra i escorça fina, daurada i cruixent. Sorprèn per la seva textura, qualitat i sabor molt agradable que combina amb qualsevol menjar.

El tradicional pa de Viena ens ha inspirat per crear la baguette més esponjosa i fina de la nostra gamma de pans. Aquesta es presenta amb 13 talls a l'escorça i destaca perquè el seu què es conserva tendra i humida durant més temps que una baguette tradicional.


                        BAGUETTE RUSTICA

290gr  1'80€

Pa artesá, elaborat per forners

Llarga fermentació, amb una alta hidratació i una llarga conservació.

Pa rústic, elaborat mitjançant un procés de triple fermentació i alta hidratació. Escorça molt cruixent i una molla alveolada, deixa anar i fresca. Destaca la seva alta durabilitat.


Pa natural 100%, sense additius, sense conservants, triple fermentació, massa mare de cultiu natural, procés de fabricació natural.

Elegant barra de pa rústic de color daurat, elaborada seguint un procés de triple fermentació i amb massa mare. es presenta amb quatre talls en el seu llom superior, lleugerament enfarinat i acabat sense puntes, la qual cosa permet aprofitar totes les llesques de principi a fi.


La nostra especialitat més mediterrània. Pans amb alt percentatge d'hidratació, molla alveolada i cruixent escorça.

400gr. 2,18€


Pa artesá,preparat hores avans és un pa molt saludable amb tots els beneficis de la fibra , 70% , insoluble del segó de blat. La nostra farina de blat integral, aporta també hidrats de carboni, proteïnes, minerals i vitamines.

Pa artesá preparat hores avans, és un pa molt saludable amb tots els beneficis de la fibra, 70%, insoluble del segó de blat. La nostra farina de blat integral, aporta també hidrats de carboni, proteïnes, minerals i vitamines.


Impossible resistir-se al gust d'aquests pans gràcies a la gran varietat de cereals i llavors que incorpora tant al seu interior com en la seva escorça. El seu contingut en fibres ajuda a regular el trànsit intestinal per la qual cosa resulten molt saludables.dos tradicionals.

Preu  2,07€


Pa ecològic d'espelta 100%, amb massa mare natural, i espelta ecològica. Apte per Vegetarians.

 Preu  6,15 €


Nova fórmula millorada per als gallecs. Més aroma, volum, regularitat i durabilitat. Escorces cruixents amb tres talls que es distingeixen pel seu origen. El llegendari procés d'elaboració en forn de sola de pedra, ens sorprèn amb barres d'alta hidratació i molla alveolada.

De molla molt alveolada, escorça suau, cruixent i fàcil de menjar, aquest pa tradicional destaca pel seu sabor inconfusible i pel seu aspecte de pa rústic, amb farina de malta de puntes pronunciades i amb una grenya enfarinada


Un pa blanc de mida gran. De molla suau i crosta cruixent i d'aspecte molt atractiu per la seva superfície enfarinada. Ideal per els dinars i sopars de tota la família.

Pa molt lleuger, amb molla airejada. Quan es torra s'aconsegueix una combinació de textures sorprenents: cruixent per fora, mentre que la molla es manté molt esponjosa. Un pa ideal per preparar torrades calents, sandvitxos, canapès, o com a simple acompanyament de plats.


Pa únic de textura i sabor diferencial que guarda l'origen i la personalitat de la nostra geografia.


Té un format molt atractiu gràcies a l'original dibuix de la seva superfície en forma de quadradets i al seu escorça enfarinada.


PAN PANNIER

Preu 2,03€

Té un format molt atractiu gràcies a l'original dibuix de la seva superfície en forma d'espiga i al seu escorça enfarinada.


Pa elaborat amb farines especials de blat i sègol, a les quals s'ha afegit farina de malta i de malta torrada. El que li confereix una aroma i sabor molt diferenciats, típics d'un pa més comú del nord i centre d'Europa. En la seva elaboració és sotmès a una elevada hidratació i perllongada fermentació. En forma de quadrat.

Pa elaborat amb farines especials de blat i sègol, a les quals s'ha afegit farina de malta i de malta torrada. El que li confereix una aroma i sabor molt diferenciats, típics d'un pa més comú del nord i centre d'Europa. En la seva elaboració és sotmès a una elevada hidratació i perllongada fermentació. forma de trena.


Pa amb triple fermentació, alta hidratació i elaborat amb el procés pa Gallés. 

La cruixent escorça i la alveolada molla d'aquest pa prenen la fosca tonalitat típica del sègol, 

que també conté una aroma i un sabor lleugerament àcids i torrats.

SENSE STOCK

Pa amb triple fermentació, alta hidratació i elaborat amb el procés pa Gallés. La cruixent escorça i la alveolada molla d'aquest pa prenen la fosca tonalitat típica del sègol, que també li conté una aroma i un sabor lleugerament àcids i torrats.


Recuperem la tradició de l'autèntic pa de forn francès. Procés de Triple Fermentació, la seva textura i el seu sabor inigualables faran gaudeixis del pa d'alta qualitat. D'aspecte molt rústic i alta durabilitat. Crosta cruixent, molla alveolada, suau i lleugera.

Elaborada amb matèries primeres especialment seleccionades, seguint els processos de producció d'estil artesanal. Massa mare.


                  PLUS RUSTICA YODADA

Preu  2,22€
Pa artesá, elaborat per forners diariament

Sabors i textures d'abans, crosta cruixent i molla lleugerament humida, un autèntic Pa Rústic

La tradicional baguette multicereals francesa, elaborada amb matèries primeres especialment seleccionades, seguint els processos de producció d'estil artesanal. Massa Mare. Barreja de llavors 


Elaborada i arrebossada amb segó, la motlla de la nostra Baguette Integral Gran Reserva (80%) és alveolada, fresca, tendra, esponjosa ... Ningú es resistirà a la textura d'aquest pa nutritiu i deliciós!

Lleugera, amb escorça fina i cruixent, empolvorada amb farina, i amb extrems punxeguts. Un producte que sens dubte destacarà entre d'altres.


                                                                       CAMPERA NATURE

450gr  4,20 €

Elaborada amb Matèries primeres Especialment seleccionades, seguint a els procesos de producció d'estil artesanal. Massa mare.