BARRES MITJANES


Les nostres barres més clàssiques i populars. Una refinada varietat que no poden faltar en cap casa. Ideals per preparar entrepans.

Súper entrepà de molla suau i escorça daurada i cruixent. Ideal per a dinars i berenars.


Amb 6 talls en l'escorça, d'inconfusible sabor i lleugerament dolç. Destaca entre les altres per l'excel·lent conservació del seu molla, tendra i humida durant més temps que les tradicionals.

Pa de gran qualitat, que trobaràs en els frankfurts referents de barcelona, Farina de blat, aigua, sal, gluten de blat, sèrum de llet, farina de soja.


Farina de sègol fermentada, gluten de blat, farina de sègol torrada, farina de malta de blat.

Atractiu pa acabat en puntes elaborat amb tot l'esperit i tradició fornera gallega. Amb el format ideal per preparar saborosos entrepans.


Elaborada amb abundants cereals per dins i per fora: mill, lli, segó de blat, sègol, sèmola de blat de moro, civada integral, llavors de gira-sol, malt d'ordi i soja.

Farines especials per a compondre una massa a la qual s'ha afegit sèsam daurat, flocs de civada, llavor de lli, segó de blat i malta torrada. afegit llavors i cereals com pipes de carbassa, pipes de gira-sol, llinosa, flocs de blat i flocs d'ordi.Tota la qualitat del pa xapata: aspecte rústic, amb una molla sucosa i alveolada molt fàcil de menjar i molt saborós pel seu lent i laboriós procés de repòs i fermentació. Amb la mida ideal per elaborar saborosos entrepans.

Barra única i autèntica elaborada amb un procés de mitjana hidratació i decorada amb semolina.


Pa molt lleuger, amb una molla molt aireada.Al torrar adquireix una textura lleugera i esponjosa per dins i cruixent per fora, fent-li un pa molt especial i sorprendente.Por seu format és ideal per preparar torrades o entrepans combinant-lo amb qualsevol farcit.
LA MASSA: De altíssima hidratació i amb llargs reposos. A més inclou en la seva recepta massa mare i oli d'oliva, que li aporten un sabor i aroma molt característic.


Pa de gran qualitat, que trobaràs a les hamburgueseries referents de barcelona, Farina de blat, aigua, preparat per pa d'hamburguesa, sal, gluten de blat, sèrum de llet, farina de soja.