BARRES PETITES


Una de Les nostres barres més clàssiques i populars. Una refinada varietat que no poden faltar en cap casa. Ideals per preparar montaditos o entrepans per als més petits.


Panet format allargat Horeca, elaborat amb segó de blat, llevat, farina de malta de blat, extracte de malta.

Petit panet Cuit després de 24h de repòs en cambra, és un pa molt saludable amb tots els beneficis de la fibra insoluble del segó de blat. La nostra farina de blat integral (40%), aporta també hidrats de carboni, proteïnes, minerals i vitamines


Exclusiu panet Disney. Pa tendre, de gran durabilitat. Ideal per realitzar entrepans per als més petits.


Pa d'origen austríac, en la versió clàssica. Un pa de molla esponjosa, molt fàcil de menjar i amb un sabor suau ideal per a nens i grans.
Pel seu format està indicat tant per preparar pinxos i refrigeris com per acompanyar els àpats

Aquest panet és fruit d'un mètode d'elaboració que reprodueix els mètodes tradicionals, amb llargues fermentacions i cocció lenta obtenint així una major durabilitat. I amb un format petit, d'acord amb les actuals tendències de consum, que resulta ideal per acompanyar els àpats o per preparar els montaditos més saludables.


Pa amb un aspecte artesanal molt atractiu per la seva escorça enfarinada. Amb el format perfecte per elaborar petits montaditos i refrigeris amb tot el sabor del pa d'abans.

TAMBÉ AMB CEREALS


Varietat de Chapatta Mini, 5 Cereals, Panses i Nous, Pa Viena