TRUQUINS PER PREGUNTAR EL PREU DELS PRODUCTES , MOLTES GRACIES.


La Palmera de sempre ara més gran, amb més gruix i molt resistent. Una deliciosa palmera caracteritzada pel nostre pasta de full elaborat amb margarina: molt suau, tendre i no trencadís.

Massa de berlina ensucrada farcida de crema.


Assortiment de canapès elaborats amb pa de motlle amb diferents farcits. 11 varietats: Canapè de paté, pernil curat, sobrassada, anxova, pernil i pinya, rocafort, salmó, tonyina amb pebrots, formatge, caviar negre i caviar vermell.

Massa de Dots, tendre i esponjós. Farcit de crema de cacau i recobert de sucre en gra. Aspecte artesanal i de gran durabilitat.


Amb mitja cobertura rosa, topping de miniperlas de sucre blanques amb sabors naturals a crema i maduixa, i farcit d'una deliciosa crema amb gust de xocolata blanca.

Amb mitja cobertura blanca i trossets de mini dragees de cacau recobert de sucre de colors.


Donut amb cobertura de xocolata i revozado en encenalls i farcit de xocolata

Amb mitja cobertura blanca decorada amb trossets de galeta de cacau.


Elaborada amb Matèries primeres Especialment seleccionades, seguint a els procesos de producció d'estil artesanal. Massa mare.


Pa amb triple fermentació, alta hidratació i elaborat amb el procés pa Gallés.

La cruixent escorça i la alveolada molla d'aquest pa prenen la fosca tonalitat típica del sègol,

que també conté una aroma i un sabor lleugerament àcids i torrats.

Pa amb triple fermentació, alta hidratació i elaborat amb el procés pa Gallés. La cruixent escorça i la alveolada molla d'aquest pa prenen la fosca tonalitat típica del sègol, que també li conté una aroma i un sabor lleugerament àcids i torrats.